Kineziológia

Kineziológia

Mi a kineziológia?

A kineziológia lelki egészségünk helyreállításában, fenntartásában segít. Feléleszti a bennünk szunnyadó öngyógyító lángot, ezáltal az átélt érzelmi stressz feloldható, helyreáll testünk energetikai egyensúlya. A kezelés során izomteszt segítségével keressük meg az energetikai blokkokat és gyengéden oldjuk ezeket.
A kineziológia módszere a problémák okát, gyökerét tárja fel és ott fejti ki hatását, ahol azok keletkeztek. A kineziológiai kezelés során alkalmazott izomtesztelés, mint "feedback" működik, mivel az izomzat és az agy közvetlen kapcsolatban van egymással, így az ott tárolt összes információt képesek vagyunk izomteszteléssel előhívni.
Életünk során folyamatosan elvárásoknak kell megfelelnünk, változásokkal kell szembenéznünk, gyakran új helyzetekhez kell alkalmazkodnunk. A közben átélt stressz, kudarc, szorongás, fájdalom vagy félelem szervezetünkben gátakat hozhat létre, melyek a testi-lelki egészséghez szükséges szabad energiaáramlást blokkolhatják, fizikai betegségeket hozhatnak létre. E rejtett gátak, feszültségek és élmények gyengéd oldását végzi a kineziológus.
A kliens az oldások hatására jobban megismeri, megérti és elfogadja: önmagát, a kapcsolatait, embertársait.
Miben segíthet a kineziológia? >>
Kinek ajánlott a kineziológia? >>

További információ és jelentkezés a kineziológiai kezelésre >>